Cum a fost la Poveşti din LumeaMare la Cluj – ediţia 2

Cum a fost la Poveşti din LumeaMare la Cluj – ediţia 2

M-am hotărât. Dacă de obicei mă străduiesc să vă povestesc cum a fost la fiecare ediţie de Poveşti din LumeaMare, de data aceasta o să vă las pe voi să o faceţi. Noi am vorbit mult, Ami s-a descurcat grozav, din punctul nostru de vedere (chiar dacă avea emoţii şi se stresa pentru că nu mai vorbise în faţa unui public aşa numeros înainte), iar voi ne-aţi convins că trebuie să mai venim la Cluj. Dar nu am de gând să spun mai mult de atât 😉

Nişte menţiuni sunt totuşi necesare. Partenerii noştri au fost grozavi, ajutându-ne să oferim invitaţilor noştri atât spaţiul necesar desfăşurării evenimentului cât şi câte un cadou pentru fiecare participant, ceea ce nu se întâmplă decât destul de rar. Mulţumim aşadar încă o dată:  AirFrance-KLM Romania, S.E.R.V.E1001 AdventuresFotocolajRestaurantul Bricks – (M)eating point din Cluj Napoca, De asemenea transmitem mulţumiri către Corina Bodea şi Claudia Lucia Mihăilă, prietenele noastre care au adus cadouri pentru tombolă. Şi să nu uităm de fisticul sau curmalele de la Ami, sau de ajutorul nepreţuit primit de la Filomena Brisc, fără de care nu ne-am fi auzit atât de bine 🙂

Acum aşteptăm părerea şi descrierea voastră, în comentarii! Sperăm că o veţi face şi că veţi  ajuta cititorii LumeaMare să afle cum a fost, cu adevărat, la Poveşti din LumeaMare la Cluj. Vă rugăm să fiţi sinceri. să spuneţi şi de bune şi de mai puţin bune, pentru că vrem să învăţăm din fiecare experienţă şi să o facem şi mai bine, data viitoare.

Să nu veniţi cu portbagajul plin, ne-a spus Ami, înainte să plecăm din Bucureşti, din Ardeal nu se pleacă cu mâna goală. Şi a avut dreptate, ne-am întors cu daruri şi cu amintiri ce ne-au umplut nu doar portbagajul ci şi sufletul cu multă căldură şi energie pozitivă! Am făcut noi 14 ore până la Cluj, incluzând în asta un blocaj în trafic şi trei ore amărâte de somn în Sibiu, am ajuns la eveniment verzi-albaştri la faţă, dar prietenia voastră ne-a onorat şi ne-a ajutat să trecem cu bine peste oboseală.

Povesti din LM Cluj_4909

Povesti din LM Cluj_4917

Povesti din LM Cluj_4920

 

Povesti din LM Cluj_4924

Povesti din LM Cluj_4929

Povesti din LM Cluj_4935

Povesti din LM Cluj_4939

Povesti din LM Cluj_4945

 

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care a călătorit cât de mult a putut împreună, practicând un turism responsabil. Roxana este pasionată de artă și desen, Alex de fotografie și gastronomie. Petra, pe care o vei regăsi mai mult copil între paginile acestui blog, a devenit între timp adult și a pornit pe propriile căi în viață.