Promoţii calde la AirFrance. Osaka de la 519€, Brasilia de la 559€

Promoţii calde la AirFrance. Osaka de la 519€, Brasilia de la 559€

Să fie Brazilia sau Japonia, să fie Brasilia, să fie Osaka? cam aşa ne tentează noua promoţie de la AirFrance 

Toate continentele sunt puse la zid şi arse de promoţii. Pentru detalii despre condiţiile promoţiei aruncă un ochi aici. Bineînţeles că te poate tenta altă destinaţie. Trebuie să fii flexibil legat de perioada şi durata călătoriei ca să poţi găsi tarife bune.

Am testa tarifele anunţate pentru Brasilia şi Osaka şi uite ce a ieşi. Am validat Osaka la 619€ dar nu sunt multe variante la acest preţ; Brasilia la 568€.

Bucureşti – Brasilia                                  |                            Bucureşti – Osaka

Brasilia_01Osaka_01 

Spor la căutat pentru vacanţa ta.

Tarifele găsite sunt valabile la data publicării articolului.

Călătorii plăcute!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.