Switch.eat – hamburgeri delicioşi şi salate minunate

Switch.eat – hamburgeri delicioşi şi salate minunate

Dacă nu se îndrăgostea fata noastră de acest restaurant, nu ştiu dacă mă încumetam la o recomandare aşa entuziastă. Când îţi place mult un loc, ţi-e frică să nu fii prea subiectiv, să nu se strice peste două luni şi aşa mai departe. N-ar fi nici primul, nici ultimul caz. Să sperăm însă că nu se va întâmpla aşa şi că vom mânca la fel de bine şi pe viitor, la Swith.eat, pe Strada Horei la Nr. 34. Şi avem cel puţin şase motive pentru asta:

1. Îi place Petrei – ceea ce ne face orice masă mai frumoasă

2. Are un meniu cu puţine alegeri, ceea ce e de bine şi nu ne ţine ocupaţi foarte mult cu luarea deciziei

3. Hamburgerii sunt cei mai buni încercaţi de noi până acum şi, cred eu, cei mai sănătoşi (regret să spun asta, dar sunt mai buni decât ce am făcut în casă). O ocazie bună pentru copil să înţeleagă odată pentru totdeauna că ceea ce se vinde la Mac este o iluzie de mâncare.

Italian Burger, preferatul Petrei
Italian Burger, preferatul Petrei

4. Şi să vezi salatele! Deşi am gustat de fiecare dată din hamburgerii comandaţi de Alex şi Petra, nu am putut să rezist tentaţiei de a alege pentru mine o salată. Combinaţiile de gust sunt originale şi minunat echilibrate, nu mai ai nevoie să adaugi nimic în plus.

Salate de sfecla si branza de capra
Salate de sfecla si branza de capra
Salata Quinoa
Salata Quinoa

5. Au limonadă faină şi multe tipuri de bere, bere specială, pe gustul nostru. Sunt de părere că dacă tot e să bei bere, măcar să fie ceva cu adevărat fain.

LIMONADA_CLASICA

6. Servirea e aşa cum trebuie, de la modul creativ de prezentare al mâncării până la chelnerii care sunt amabili, drăguţi, nu te întârzie prea mult, nu te uită cu farfuriile goale pe masă. De fiecare dată am fost operativi şi ne-am simţit bine.

Singurul lucru pe care nu-l iubesc la ei sunt scaunele de pe partea cea mai frumoasă de terasă, cea de lângă bar, prea tari şi incomode pentru a mânca pe ele.

În orice caz e de bine, luaţi-vă prietenii sau familia şi profitaţi de vacanţa care se instalează de acum pe străzile Bucureştiului.

Poftă bună!

PS: Fotografiile nu ne aparţin, de fiecare dată am fost aşa ocupaţi cu mâncatul că nu am mai apucat… Dar când mai ajungem promitem să facem şi poze. 

Notă: 

Recenzia şi recomandarea restaurantului este valabilă la data publicării. Nu putem verifica păstrarea calităţii de-a lungul timpului decât dacă mai ajungem pe acolo. Vom anunţa schimbările, dacă apar şi suntem la curent cu ele. Sau te rugăm pe tine să ne scrii, într-un comentariu, dacă părerea sau experienţa ta a fost diferită de a noastră.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.