Cursuri interesante care încep în septembrie

Cursuri interesante care încep în septembrie

Ca de obicei, la final de lună te anunţăm ce am mai găsit interesant în propunerile de cursuri pentru luna următoare, la Fundaţia Calea Victoriei.

250x250 pxSe pare că luna septembrie se adresează în principal dezvoltării personale, în asta putând să cuprinzi atât brandingul personal şi încrederea în sine cât şi dobândirea de noi informaţii sau aptitudini în arte plastice, filosofie, actorie, nutriţie, design interior, tu ştii mai bine ce te interesează.

Mie mi-ar plăcea să aflu mai multe despre palatele ştiute şi neştiute ale Bucureştiului, să merg la cursul de istoria artei, la cel despre Van Gogh, aşa cum m-ar tenta foarte tare, dacă aş mai avea timp şi de asta, un atelier de desen.

Dar nu te lua după mine, vezi şi tu toată lista şi gândeşte-te cum să faci loc, în viaţa ta aglomerată, unor momente în care să te preocupi de tine şi de pasiunile tale. Vacanţa de vară e pe ducă, cunoaşterea însă poate fi îmbogăţită oricând.

LumeaMare este partener media şi susţine Fundaţia Calea Victoriei, o instituţie culturală independentă care concepe cursuri şi evenimente în domenii umaniste şi culturale pentru tineri şi adulţi. Atelierele se desfăşoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă şi interactivă, care face posibilă învăţarea cu plăcere – fără restricţii, examene sau catedră.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.