Concurs: câştigă o baterie externă TP-Link PB50, pentru călătorul din tine

Concurs: câştigă o baterie externă TP-Link PB50, pentru călătorul din tine

UPDATE, 11 Noiembrie 2015: Câştigătorul concursului

Mulţumim pentru comentariile primite şi felicitări tuturor pentru participare. Din cele 10 comentarii care s-au calificat pe lista scurtă, am extras cu ajutorul Random.org câştigătorul concursului.

Tragere la sorti

Felicitări Cristina! să te bucuri de cât mai multă energie la purtător.

Later edit: Prelungim concursul până luni 9 noiembrie ora 23:59.  Livrarea se va face la o adresă de pe teritoriul României.

Aşa cum am ţi-am promis în articolul de prezentare al acumulatorului extern TP-Link PB50, o baterie nou-nouţă este pe cale de a-şi găsi un stăpân.

10.000 mAh ţinuţi sub carcasa elegantă a bateriei externe TP-Link PB50 (ţinută la rândul ei într-o cutie sigilată), pot fi ai tăi dacă îmi descrii, pe scurt, într-un comentariu la acest articol, o fotografie la care ţii şi pe care nu ai fi vrut să o ratezi (dintr-un banal motiv cum ar fi o baterie care capitulează), aşa cum am păţit şi eu.

Îţi aduc aminte pe scurt câteva caracteristici ale acumulatorului:

  1. Capacitate de stocare de până la 10.000 mAh (baterie litiu-polimer)
  2. Dispune de 6 protecții de securitate
  3. Încărcare inteligentă
  4. Asigură suport pentru mai mult de 500 de cicluri de încărcare
  5. Dispune de afișaj inteligent cu patru LED care indică nivelul de încărcare al bateriei.
  6. Compatibilă cu cele mai multe dispozitive cu sistem de operare iOS și Android
  7. Încărcarea simultană a două dispozitive prin cele două porturi USB de 2A şi respectiv 1A.

10 comentarii interesante şi haioase vor fi alese şi vor intra în etapa finală, unde prin tragere la sorţi, se va desemna câştigătorul celor 10.000 mAh.

Concursul se va termina pe data de 5 noiembrie 2015 9 noiembrie 2015.

Dacă nu vrei să comentezi aici, poţi să îl cumperi cu 180 lei (redus de la 24o lei) – preţ valabil la data publicării articolului.

Spor la comentat!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.