Poveşti din LumeaMare despre Oman – ediţia 39

Poveşti din LumeaMare despre Oman – ediţia 39

 

În cronicile vechii dinastii a Farcazinilor, ce stăpânea de mai bine de şase ani peste regatele LumiiMari, s-a consemnat data de 30 ianuarie 2016 ca fiind de una de maximă importanţă. În acea zi, între orele 12:30 şi 16:00, s-a vestit mare adunare mare: Poveşti din LumeaMare despre Oman. Epistole parfumate cu esenţă de cardamon şi scorţişoară au fost trimise peste mări şi ţări, iar împăraţi şi prinţese din Bucureşti, Braşov şi Cluj au urcat în trăsuri şi au pornit către palatul poveştilor de călătorie, Journey Pub & More, pentru a-şi întâmpina cum se cuvine oaspeţii: cu poveşti orientale şi curmale.

Seherezada şi alaiul de peste mări şi ţări, povestitorii acestei ediţii.
Seherezada şi alaiul de peste mări şi ţări, povestitorii acestei ediţii.

Ce s-a întâmplat mai departe? Dacă vrei să afli, dă de veste Seherezadei că vii (între timp povestea a suferit ceva lucrări de modernizare şi poţi folosi mailul sau formularul de mai jos pentru asta), spune-ţi numele dinastiei, câte persoane de rang înalt te însoţesc, apoi aşteaptă confirmarea. Participarea este posibilă doar pe bază de rezervare şi confirmare şi, pentru confortul tău, locurile vor fi limitate.

[contact-form to=’noutati@lumeamare.ro’ subject=’Rezervare Povesti din LumeaMare despre Oman’][contact-field label=’Alteţa Sa’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Cu alai format din:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Ţinuta nu este obligatorie, dar persoanele care vor purta măcar o piesă vestimentară orientală convingătoare (un şal, un văl, un turban, o bluză, o pereche de şalvari, o mască de beduin, etc) vor participa la tragerea la sorţi pentru darurile surpriză pregătite de Farcazini.

Intrarea este pe bază de donaţie (nu este o obligaţie, ci un gest pe care îl poţi face pentru încurajarea şi susţinerea acestor evenimente şi pentru acoperirea, măcar în mică parte, a cheltuielilor de deplasare a povestitorilor de peste mări şi ţări).

Abonaţii la newsletter au primit deja vestea şi 50 de locuri au fost deja reţinute. Sala e încăpătoare, grăbeşte-te totuşi să păstrezi şi pentru tine un loc!

Stai cu ochii şi pe pagina de facebook a regatului, pentru a fi la curent cu noutăţile.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.