Vacanță în familie (13 & 14)

Nici nu știu cum aș putea să rezum ultimele două zile într-un singur paragraf și două fotografii. Voi lăsa povestea pentru altădată și îți voi spune doar că am făcut cel mai frumos traseu cu caii de până acum, până la 12 Apostoli și înapoi, după care ne-am mai plimbat și pe ceva dealuri din Țara Dornelor. Nu a fost ușor, dar de data aceasta am avut noroc cu vremea și ploaia ne-a ocolit de parcă am avut un glob de sticlă în jurul nostru.

Ne despărțim cu greu de plaiurile acestea idilice și de caii pe care îi cunoaștem deja, de Munții Călimani, de pășunile înflorite și de zmeurișul parfumat. Azi mergem mai departe, spre Sighișoara și alți cai.

Prin jnepeniș
Prin jnepeniș
Tati, eroul nostru
Tati, eroul nostru
Ursuleții mei dragi la zmeură
Ursuleții mei dragi la zmeură

Vacanță în familie e o serie de fotografii, câte una pe zi, postate la cald din vacanța noastră de vară, în perioada 18 iulie-3 august 2016

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.