Porți deschise și școli de vară la Fundația Calea Victoriei

Îmi place Fundația Calea Victoriei pentru că oferă oamenilor ocupați șansa de a se educa într-o direcție poate opusă celei pe care a luat-o viața sau cariera lor. Sau șansa de a se dezvolta, a-și descoperi un talent, după nevoi. Fac asta de 10 ani deja și au o grămadă de teme interesante, de fiecare dată când mă uit la calendarul lor simt că aș vrea să încerc măcar două dintre propunerile cu care vin.

Eu am fost la câteva cursuri ținute de Fundația Calea Victoriei, unele m-au entuziasmat foarte tare, altele mai puțin, dar mi-am făcut o idee și știu că pot să am încredere. Dacă vrei și tu să cunoști lectorii sau să iei pulsul activităților, o poți face pe 9 iunie 2018, când e Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei.  Cu această ocazie poți participa la o serie de lecții gratuite de câte o oră, cu cei mai iubiți lectori ai Fundației. Găsești la ei pe site detalii, dar transcriu și eu aici programul, ca să îți faci o idee.

11.00 – 12.00

Adrian Șonka – Harta cerului: Expediție virtuală printre stele și constelații

Iulia Ivanov – Cum ne stăpânim emoțiile? Trucuri de Public Speaking

Monica Neațu – Pictură și erotism: Simboluri ascunse în 3 tablouri celebre

Alice Teodorescu – Exerciții de scriere creativă

Alin Comșa – Literatura și dezvoltarea personală: Garcia Marquez

13.00 – 14.00

Dragoș Famazon – Veneția: 7 lucruri pe care să nu le ratezi în excursie

Valentina Bălașa Ario – Ce stil vestimentar ți se potrivește?

Alice Cornea – Networking – Esențialul despre tine în 3 minute

Raluca Mocanu – Design interior: idei de vară pentru casa ta

15.00 – 16.00

Cristian Vechiu – Amulete și talismane: simboluri și obiecte care ne protejează

Eduard Bucescu – Strategii de relaxare și practică mindfulness

Anita Sterea – Povești, case, amintiri: plimbare pe str. C. A. Rosetti

Karina Nagy – Jocuri de improvizație

Violeta Dincă – Relații de iubire: Între frica de dependență și cea de abandon

Mario Barangea – Incursiune în filozofia romantismului

Ca să participi, trebuie să te înscrii cu un mail la contact@victoriei.ro, menționând activitatea la care vrei să vii. Fiecare participant va primi un Voucher de 50 de lei pe care îl va putea folosi ca avans pentru o Școală de Vară din 2018 (valabil doar pentru Școlile de Vară 2018, nu se cumulează între ele sau cu alte oferte și promoții).

O ultimă informație îți mai dau, anume că poți consulta aici și Programul Școlilor de Vară din 2018.

Sper să îți fie cu folos și inspirație și, dacă mergi (sau ai mers) la un curs, spune-mi și mie cum ți s-a părut.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.