Sezonul: de ce te fereşti nu scapi

Când am primit de la Adriana provocarea de a participa la Travel Blog Carnival, tema acestuia (a călători sau nu în sezon sau extrasezon) m-a încurcat puţin. Nu pentru că nu m-aş fi întrebat niciodată când e mai bine să călătoreşti. Ci pentru că nu mi-a luat prea mult până să îmi pun următoarea întrebare: pai şi dacă nu îţi place într-una sau alta din variante ce? Depinde totul numai de tine şi teoriile tale? Ei bine nu, şi am să încerc să demonstrez că treaba asta, cu sezonul, e un fel de situaţie fără ieşire, fără reţete clare.

1. Ioana de la resurse umane nu e aşa de blândă ca Ioana de pe GPS, cea care ne reconfigurează amabil traseul atunci când am ratat ieşirea de pe autostradă. Ioana de la resurse umane ne spune: îţi iei concediu în august sau nu îţi mai iei de loc. Ce vom face în cazul acesta? Ne vom închide în casă şi nu vom mai ieşi la plajă ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.