Un pas înainte, spre Garmisch-Partenkirchen

JURNAL DE CĂLĂTOR PE MOTOR CAPITOLUL VI

Chemarea drumului îşi făcea auzită vocea dis-de-dimineaţă, încurajată de ziua ce se anunţa însorită, făcând despărţirea de Hallstatt mai puţin dificilă. Şi de data aceasta învingea dorinţa de a merge înainte, plăcerea de a căuta noi drumuri, noi frumuseţi. Ne aştepta în faţă Garmisch-Partenkirchen şi una dintre cele mai mari întruniri moto europene: BMW Mottorrad Days 2008. Cum nu participasem niciodată la un eveniment de o asemenea amploare – se adună în fiecare an cel puţin 30.000 de motociclişti – eram foarte curioşi şi nerăbdători. În plus, reîntâlnirea cu frumosul oraş şi ale sale case pictate era în sine un motiv de încântare.

Când am părăsit Hallstatt şi am luat-o pe drumul care îmi era deja cunoscut de anul trecut, m-am apucat să cânt de fericire în cască. Curentul cald de aer, soarele licărind printr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.