Lista de bagaj… pe două roţi

Când afară încă ningea şi primăvara părea departe, îmi juram în barbă că imediat ce dă firul ierbii mă sui pe cele două roţi şi plec unde văd cu ochii. Între timp am constatat că primăvara e mai aproape decât credeam şi ochii mei nu or sa vadă prea departe, prea curând. Ce să facem, cele două roţi se învârt ajutate de un motor iar motorul are nevoie de benzină. Care dumneaei benzină costă bani! Nimic nu e gratis pe lumea asta, doar visul.

Aşa că eu continui să mă pregătesc şi poate să vă ajut şi pe voi să vă pregătiţi pentru primele călătorii pe motor din sezon. Acum ceva timp am făcut o listă generală de bagaj. Unii dintre voi aţi primit-o pe mail, alţii la ediţia a doua a întâlnirii concurs de Poveşti din LumeaMare.

Dacă tot nu o aveţi, o ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.