Acasă la GreenTea

GreenTea a fost deja de multe ori gazda şi partenerul nostru în organizarea întâlnirilor concurs Poveşti din LumeaMare şi nu cred că i-am lăudat vreodată suficient pentru ceea ce fac, pentru atmosfera extraordinară pe care au creat-o în acest colţ idilic, departe de lumea dezlănţuită a unui Bucureşti asaltat de prost gust.

De când intri în ceainăria GreenTea te întâmpină parfumul ceaiurilor din micul magazin şi un sentiment care nu poate fi definit într-un singur cuvânt, poate în minim 8: „aşa aş vrea să fie la mine acasa”. Te bucuri apoi că ai unde să îţi laşi hainele la intrare – lucru din ce în ce mai puţin întâlnit, deşi ar trebui să fie o condiţie pentru orice local care se respectă. Un maldăr de geci groase de iarnă îngrămădite pe un scaun sau în colţul unei canapele nu mi se pare deloc o opţiune normală...

Dacă ai vreun salon preferat e bine...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.