Poveşti din Lumea Mare 4 – impresii

Îmi plac din ce în ce mai mult întâlnirile la poveşti... şi asta nu pentru că sunt organizate de noi ci pentru că simt că adunăm din ce în ce mai multe informaţii interesante, despre locuri în care uneori nici nu sperăm să ajungem. Fiecare ediţie a avut destinaţii şi abordări inedite iar concurenţii şi invitaţii au reuşit să ne facă să călătorim cu gândul, dăruindu-ne ceva din pasiunea şi emoţiile lor.

Cea de-a patra ediţie a Poveştilor din LumeaMare ne-a trimis peste ocean, în fascinanta lume a Americii de Sud.  Am ajuns astfel în Ecuador, Argentina, Columbia şi Chile. Despre povestitori şi invitaţi v-am dat deja detalii în articolul care anunţa această ediţie, aşa că nu mă voi repeta şi voi face acum doar o scurtă trecere în revistă a povestirilor. Ştiu că cei care nu au fost ar dori să afle mai multe şi, în măsura posibilităţilor, uneori publicăm istorisirile. ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.