Rendez-vous cu extratereştrii?

Nazca Lines

Credeţi în extratereştrii? Suntem fiii unei alte civilizaţii extraterestre care şi-a lăsat seminţele pe Planeta Albastră? Este asirianul Ghilgameş una dintre acele fiinţe care au deturnat soarta unui animal biped apărut pe undeva prin Africa ghicind în el un potenţial enorm de dezvoltare? Nu ştim, iar teoriile abundă... Avem “Epopeea lui Ghilgameş”, avem Area 51 în Roswell, dar avem şi alte semne venite de peste secole... Unele dintre aceste semne se presupune că se găsesc la Nazca, în Peru, America de Sud.

Nazca este un mic orăşel aflat într-unul dintre cele mai aride deşerturi din lume, care se află pe coasta Pacifică a Peru-lui şi se întinde pe mii de kilometri până în Chile. Dar aici, acum 2000 de ani, a înflorit o civilizaţie deosebită, aşa-numita “cultura Nazca” care a existat şi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Imperator e un tip care lucrează în marketing şi comunicare cam de 15 ani... Travellingul îi ocupă timpul mai demult, de vreo 37 de ani, iar cucerirea meridianelor din afara României de 19 ani. Până acum a fost în 75 de ţări pe 5 continente, iar printre celelalte pasiuni poate enumera istoria, sportul (in general fotbalul) şi alte culturi. În timpul liber, scrie poveşti din locurile prin care a fost pe blogul personal sau in LumeaMare.