Rezumatul săptămânii 19-25 aprilie

Rezumatul săptămânii 19-25 aprilie

Am avut din nou o săptămână plină şi aceasta s-a datorat în primul rând celei de-a patra ediţii a Poveştilor din LumeaMare, despre care veţi putea citi astăzi, puţin mai târziu. Dar bineînţeles că nu ne-am limitat la atât ci am parcurs, ca de obicei, un traseu interesant pe care nu trebuie să îl rataţi.

Am plecat la început de săptămână de la Zaragoza pentru a ne întoace apoi în România şi a lansa un nou concurs, dedicat locurilor voastre de suflet.

Am trecut apoi printr-un orăşel curat şi plin de farmec din Germania, o ţară care nu încetează să ne surprindă, pentru a ne lăsa apoi prinşi de haosul şi aromele Istanbulului. India ne-a ieşit şi ea în cale, venind la noi acasă în spectacolul Celebrate India.

Am căutat lumea mică şi am adăugat la biblioteca virtuală câteva parcuri foarte interesante, ce reproduc lumea mare în miniatură.

La final de săptămână v-am împărtăşit primele impresii de pe partea cealaltă a baricadei, povestindu-vă cum e viaţa într-un hostel – din punctul de vedere al gazdei, iar duminică ne-am odihnit şi noi şi ne-am gândit să vă invităm la Bisericuţa dintr-un singur lemn.

Sper că aţi fost alături de noi şi în călătoriile acestei săpămâni şi că rămânem parteneri de drum mai departe!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.