Poveşti din LumeaMare – ediţia 5

Poveşti din LumeaMare – ediţia 5

Căldură mare… a venit Africa peste noi! Aşa că ne gândim să ne adaptăm şi să povestim despre asta, în a cincea ediţie a întâlnirii – concurs de Poveşti din Lumea Mare. Ne vom întrece în poveşti despre Maroc şi îl vom asculta pe Alin Totorean, un mare expediţionar şi fotograf, despre care veţi găsi detalii mai jos.

Detalii şi cum poţi participa mai jos:

CÂND?

Sâmbătă, 26 iunie, ora 12:30

UNDE?

Ceainăria GreenTea

Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

CUM PARTICIP?

Participarea se va face pe bază de rezervare lăsând un comentariu la acest articol sau trimiţând un mail la noutati (at) lumeamare (punct) ro. Numărul maxim de locuri disponibile este de 50.

Juriul va fi alcătuit din toţi cei care îşi vor exprimă această dorinţă.

PREMII ŞI SURPRIZE

Există două premii oferite de magazinul GreenTea.ro pentru cei doi povestitori, care se vor împărţi în funcţie de votul juriului:

Premiul I: T41 Bahati Gold, Cutie African Dream, 100g şi 3 ceaiuri la alegere

Premiul II: Cana Tea Hour şi – 2 ceaiuri la alegere

Toţi povestitorii vor primi din partea casei un ceai aromat, iar Alex şi-a propus să încerce o mică surpriză cu gust marocan, să sperăm că va reuşi!

CINE POVESTEŞTE?

POVESTITORII INTRAŢI ÎN COMPETIŢIE

Miruna Avram şi-a descoperit pasiunea pentru călătorie pe munte, a intrat în aventura cuceririi capitalelor europene, iar acum se îndreaptă către cea mai mare provocare de până acum: o călătorie cu trenul până în Asia. Miruna este ambiţioasă, curajoasă, curioasă şi dornică de aventură. Excursia în Maroc de care ne va povesti a fost prima din afara Europei, un prim contact cu pafrumul oriental. În rest, când nu călătoreşte, lucrează în consultanţă financiară şi îşi planifică următoarea plecare!

Cornelia Florea – a mai fost alături de noi la prima ediţie a Poveştilor din LumeaMare, când ne-a povestit despre Cernobîl. Cornelia lucrează într-o agenţie de turism şi călătoreşte oriunde, cu orice ocazie. Consideră că cel mai frumos loc în care a ajuns până acum este Maroc şi despre asta ne va povesti!

INVITAT SPECIAL

Alin Totorean

Cu siguranţă că cei mai mulţi dintre voi, pasionaţi fiind de călătorii, ştiţi deja despre cine vorbim. Vom face totuşi o scurtă prezentare: Alin Totorean este primul român care a efectuat o expediţie românească solitară, în Mongolia, singurul român care a traversat, pe jos, deşertul Atacama, autorul primei explorări solitare româneşti a deşerturilor australiene. Are 24 de ani de experienţă în turismul montan, de altitudine, 18 ani de speologie, a scris şi a publicat foarte mult despre expediţiile sale în Mongolia, Turcia, India, Maroc, Chile, Australia, iar recent s-a întors din Etiopia.

Proiectul său de suflet este “Descoperă-ţi semenii” prin care, începând din 2003, face cunoscute ultimele tărâmuri unde mai pot fi găsite identităţi culturale puternice şi luptă împotriva golirii de spirit şi de cultură a comunităţilor noastre moderne, afectate grav de fenomenul globalizării. Prin mesajele transmise îşi doreşte ca proiectul să deschidă ochii celor mulţi, îndreptându-i spre o mai mare bunătate a sufletului, spre ajutorare şi bun simţ. Tot ceea ce face Alin Totorean este de fapt o pledoarie pentru viaţă şi natură, pentru frumos şi bunătate. Aşa că abia aştept să îl ascultăm!

Acestea fiind spune dăm drumul la înscrieri şi vă aşteptăm la poveşti!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.