Poveşti din LumeaMare 5 – impresii

Roxana, imediat după terminarea Poveştilor din LumeaMare ediţia cu numărul 5, a încălecat pe-o şa (la propriu) în direcţia Moldova pentru a se alătura grupului ce Redescoperă România, aşa că voi aduna aici impresiile africane ale ediţiei proaspăt incheiate.

La cea de-a cincea ediţie a Poveştilor din LumeaMare  Cornelia şi Miruna a căror prezentare am facut-o aici, ne-au introdus în lumea plină de culoare şi căldură a  Marocului.

Miruna ne-a povestit despre cum e să te rătăceşti prin Fez şi cum să cauţi însetat un stop de bere. Plimbarea a continuat alături de un ghid local descoperind de data aceasta multe din secretele medinei ce datează din secolul al 9-lea. Am poposit apoi la Merzouga, pe dunele de nisip din jur şi povestea ne-a purtat apoi pe traseul celor 1000 de kasbahuri. După atâtea zile de poveste am ajuns...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.