O călătorie culinară prin Maroc

Acum după ce ecourile Povestirilor din LumeaMare s-au stins, poate că este momentul potrivit pentru a face o incursiune culinară în bucătăria marocană.

Am avut mari dificultăţi în a alege ceva specific Marocului. Evident că primul imbold a fost cuş-cuş, dar evident logistica şi locul nu ar fi reuşit să se împletească cum trebuie.

Aşa că am ales ceva simplu, plin de arome orientale: Zaalouk, Taktouka alături de o delicioasă pâine marocană cu măsline.

Să începem cu începutul: pâinea marocană cu măsline.

Nu a fost prima dată când am făcut pâine, dar de data aceasta am încercat să uit obiceiurile deja bine înfipte între neuroni şi am urmărit fidel reţeta marocană.

Întăi am"'ac...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.