Liechtensteinklamm, puterea apei

Apa şi piatra au o relaţie foarte asemănătoare cu cea dintre femeie şi bărbat, adică prima face ce vrea din al doilea! Ok, ştiu că bărbaţii nu vor gusta treaba asta aşa că o dreg şi eu cu un „am glumiiiit”! Serios vorbind, cele mai spectaculoase opere de artă în piatră sunt cele realizate fără daltă, fără dinamită, fără alte invenţii ci cu apa care alunecă lin sau învolburat, încet sau repezit, săpând şi modelând cu multă tenacitate (nu se lasa bătută nici cu miile de ani) în ceea ce pare a fi de neclintit.

Liechtensteinklamm nu este un loc în acea ţară micuţă din Europa, după cum v-ar putea păcăli numele, ci unul dintre cele mai frumoase şi mai adânci canioane din Austria.

Într-un astfel de loc turistului nepregătit, încălţat în sandale de vară şi cu aparatul foto de gât, i-ar fi imposibil să pătrundă. Dar cum se ştie că în Austr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.