Plimbare în natură

A noua zi - calatori pe 6 picioare :-)

Chiar daca a plouat toata noaptea, pentru prima data nu mai avem parte de noroi. Gazonul bine intretinut al campingului nu te murdareste, ba aproape ca iti vine sa te descalti si sa te bucuri de efectul inviorator al unui masaj natural. La sala de dusuri imi place la nebunie ca exista cateva cabine care dau intimitate si in jurul unei chiuvete, asta in cazul in care alegi varianta prescurtata a spalatului dar nu ai chef sa iti prezinti defectele in vazul lumii, asa pe stomacul gol. Copii au si ei sectiunea lor separata, cu chiuvete la diverse inaltimi, pentru cei mai mici pitici, iar bebelusii au cadita si masa de infasat. Abia astept sa ii arat asta Petrei!

Afara e placut, dar cerul se schimba ca o domnisoara nehotarata, la fiecare sfert de ora, aratand ba vreme buna, ba nori de ploaie. Daca nu ar fi peisaj...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.