Prin lumea Swarovski

Înainte să ajung la fascinantul muzeu Swarovski Kristallwelten din Wattens, Austria, nu ştiam foarte multe despre lumea cristalelor şi nici nu eram foarte covinsă de bunul gust al acestora. Însă la plecarea de acolo aveam deja câteva cristale Swarovski bine implantate printre circumvoluţiuni şi aceasta pentru că un tur prin magia acestui imperiu te convinge că ai de-a face cu una dintre cele mai inovative, moderne şi creative branduri.

Nu vreau să vă povestesc pas cu pas ce am văzut acolo pentru că e păcat să nu gustaţi personal această incursiune. Iar dacă sunteţi cu adevărat curioşi, puteţi face un tur virtual, deosebit de captivant.

Vă voi spune doar că ochiii noştri au avut parte de un adevărat dezmăţ de strălucire şi culoare, că urechile ne-au fost supuse unor experimente sonore iar mintea ne-a fost provocată de picturi, scen...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.