De vorbă cu Adi Hădean

De vorbă cu Adi Hădean

După cum ştiţi, în seria „de vorbă cu” încercăm să abordăm oameni pasionaţi de călătorii dar care nu sunt preocupaţi 100% de asta şi sunt cunoscuţi (sau nu) în cu totul alte domenii. Şi pentru că în weekend am fost în vizită la Cluj, astăzi m-am gândit că ar fi interesant să stăm puţin de vorbă cu Adi Hădean, un om deosebit, capabil să facă minuni… culinare! Întrebările pe care le punem sunt standard, să vedem însă care sunt răspunsurile lui…

1. Cum călătoreşti? Singuratic sau sau în haită? De capul tău sau de mânuţă cu o agenţie?

Călătoresc așa cum se nimerește. Călătoresc mult pentru afaceri și mai puțin pentru plăcere. În primul caz, mai mult singur și fără agenție. În al doilea caz, cu iubita mea și tot fără agenție.

2. Când preferi să călătoreşti? În sezon sau extrasezon?

Drumurile-s viața mea, deci nu țin cont de sezon.

3. Cât de des mai reuşeşti să călătoreşti? Ce te motivează şi ce îţi pune piedici?

Cum spuneam mai sus, mă motivează faptul că asta mi-e viața în acest moment. Poate aș călători mai mult de plăcere dar nu am încă destui bani pentru asta. Timp aș avea, dar nu cu timp cumperi bilete de avion:-)).

4. Care sunt destinaţiile tale preferate, ce ţi-a plăcut cel mai mult din ce ai văzut până acum?

Sunt absolut îndrăgostit de Spania dar mi-a plăcut Londra mult. Mi-a plăcut și Ungaria (am fost acolo de mai multe ori). Și mi-a plăcut mult în Apusenii noștri, mi-a plăcut Dunărea în Clisură și cândva îmi plăcea Vama Veche.

5. În ce loc din lume ţi-ai dori să te trezeşti în măcar 7 dimineţi din anul acesta?

În Mallorca.

6. Ce anume îţi gâdilă simţurile într-o călătorie? (cultura, spiritualitatea, relaxarea, oamenii, arhitectura, natura, vinul, arta culinară.. altele?)

Tot-tot. Sunt atent ca o bufniță și încerg să înmagazinez cât mai multe informații pe unde mă duc. Până la urmă, suntem suma experiențelor noastre:-).

7. Dacă ar fi atât de simplu pe cât sună întrebarea, în ce ţară simţi că ai putea trăi?

În orice țară în care trăiesc și alți oameni. Dar de plăcut, mi-ar plăcea să trăiesc măcar o vreme (10 ani, să zicem) în Spania.

Mulţumim Adi şi să ai parte de cât mai multe călătorii de plăcere!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.