După ce am reuşit să alcătuim o listă generală pentru concedii şi călătorii mai lungi, alta pentru călătorii pe două roţi şi una şi mai lungă pentru camping, presupunând apoi că o mare parte dintre voi aţi ajuns deja anul acesta măcar un weekend la mare, vă invităm să ne povestiţi ce credeţi că ar fi trebuit să nu uitaţi să puneţi în bagajul de mare.

Cu siguranţă că aţi uitat ba pălăria, ba crema de protecţie, ba şlapii sau jucărelele celui mic. Să nu vi se pară nimic prea banal, asta pentru că la final aş dori să avem o listă cu cele mai importante obiecte de care v-aţi lipsi cu greu la mare. Ştim, orice poate fi cumpărat, dar de ce să le luaţi la preţ dublu sau să vă pierdeţi câteva ore de bălăceală căutând obiectul lipsă?

Aşadar, spuneţi-ne, ce nu trebuie să lipsească din bagajul pentru mare?

...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.