1 AN în LumeaMare

Pe 25 septembrie 2009 scriam primul salut către lume, de pe noul site LumeaMare.ro. Proiectul devenea în sfârşit public, după nopţi nedormite şi multe reprize de nervi, provocate de necunoaşterea limbajului tehnic de programare sau chiar şi a lucrurilor mai puţin dificile, cum ar fi instalarea Wordpress. Dar LumeaMare a văzut totuşi lumina şi entuziasmul a fost la cote înalte! Atât de înalte încât mi-am fixat singură, fără să mă oblige nimeni, o ştachetă şi mai înaltă: să public zilnic câte un articol. Lucru care a rămas valabil până astăzi, când publicăm minim un articol şi o fotografie.

Încă de la început mi-am dorit să nu fie un blog personal şi atât. Pentru că o lume mare nu poate fi văzută prin ochii unui singur om. Mi s-au alăturat la start mama mea, strecurată timid sub numele ei de cod, Ghicel(a) şi

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.