Locul 2 la Roblogfest – probably the best

Aseară când m-am întors de la Roblogfest habar nu aveam că se publicase deja clasamentul final şi în timp ce mă strecuram în pat am zis să mai arunc un ochi pe twitter. Când colo, ce văd? Felicitări pentru LumeaMare care a ocupat locul 2, de la Asaftei Dragoş. Şi complimente de la Daniel: "LumeaMare este pentru mine câştigătoarea la RBF / Travel."

Va trebui să mă credeţi pe cuvânt şi cine mă cunoaşte ştie că nu sunt ipocrită, chiar nu mă aşteptam!!! Trebuie să recunosc că acest festival m-a cam dezamăgit, motivele sunt mai multe dar nu este acum cazul şi locul să le enumăr. Pe scurt ideea este bună, iniţiativa lăudabilă, dar s-ar putea aduce anu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.