Din nou în Piaţa Navona

Cred că aţi observat şi voi că atunci când vizităm un oraş se întâmplă să existe un anumit loc în care tot revenim, fie pentru că ne place, fie pentru că ne place. Ce, credeaţi că e întâmplător?

Acum câteva zile zapam prin toate pozele de la Roma, alături de familie şi ne-am dat seama că aveam un refren la poveste, care suna cam aşa: “şiiii… am ajuns din nou în Piaţa Navona” (râsete!)

Bun! V-aţi prins, toate drumurile noastre din Roma au dus la Piaţa Navona. De aceea am ales să încep, în paralel cu jurnalul care se va întinde pe cine ştie câte episoade şi cine ştie cât timp, o descriere a celor mai impresionante locaţii sau obiective, printre care se află şiiii… Piaţa Navona!

Trebuie să ştiţi că mie îmi place apa, în aproape toate formele ei. Mă simt bine în preajma oricărei forme de apă, dulce, sărată, curgătoare sau n...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.