De ce nu participăm şi pe cine susţinem la Roblogfest

Vă amintiţi probabil că anul trecut ne-am clasat undeva pe un loc 2 în categoria de travel, la o competiţie dintre bloguri, numită Roblogfest. Ne-am promis atunci să fim mai buni şi sper că am reuşit. Mai avem mult de lucru dar vă mulţumim că ne-aţi ajutat, că ne sunteţi mai departe alături, cu bune şi rele, cu sau fără premii.

Mai spuneam chiar de anul trecut că am fost puţin dezamăgită de modul de organizare şi mă aşteptam să văd ceva îmbunătăţiri anul acesta. Repet ceea ce am mai spus: e foarte frumos că există Roblogfest, este laudabil şi necesar, online-ul are nevoie de astfel de manifestări. Cred doar că trebuie să învăţăm din experienţele anterioare şi să evoluăm. Cu siguranţă că modificări sau îmbunătăţiri au apărut însă există în continuare două motive principale pentru care noi nu mai vrem să participăm:

1. În primul rând...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.