Geneva? Scump domnule, dincolo era mai ieftin!

Am plecat de pe Otopeni pe ploaie, frig şi ceaţă. Măcar peste nori a fost puţin mai bine. Mie îmi place să zbor, v-am mai spus? Am ajuns seara… nu mai ştiu, pe la un 8 parcă? Aterizat, ahotelizat, hai să căutăm un restaurant. Că ne era un pic foame.

Staţi un pic. Până atunci - Geneva: mise en scene. Curat, foarte curat, şi mai curat. Linişte şi civilizaţie. Steril. Nu (cred că) există reguli încălcate. Lucitor de curat. Reclame multe, aproape numai la ceasuri şi ciocolată, normal. Deluxe, ambele. Şi bănci!

Asta e prima impresie de care ne-am lovit seara, în căutarea unui restaurant. Pe care l-am căutat mult şi degeaba. Păi hai sa vedem. Acolo, cam toate (sau toate?) magazinele se închid la 7 seara. Cam toate restaurantele la 10 seara. Baruri mai există, dar au preţuri în funcţie de ora din zi şi de ziua din săptamână la care te duci. Adică, dacă e în timpul săptămânii şi t...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.