Rezumatul săptămânii 7-13 martie

Rezumatul săptămânii 7-13 martie

A venit în sfârşit primăvara şi vreau să cred că aţi avut cu toţii un week-end mai fericit şi mai umblăreţ. Abia aşteptăm să ne povestiţi pe unde aţi fost şi, până atunci, trecem în revistă cele mai importante articole ale săptămânii 7-13 martie:

Impresii şi jurnale

Muntenegru – ţara munţilor întunecaţi şi a apelor albastre

Zece zile la Roma – ziua 2

Locuri de cazare şi relaxare

Chocolate delice sau … cozonacul la Spa!

Gusturi

O incursiune culinară în Roma

Degustare de vin cu parfum de flori

Spectacole

Slugă la doi stăpâni – la teatrul Masca

Şi nu uitaţi de concursul la care mai puteţi doar astăzi şi mâine participa:

Lista cu cele mai puţin bătute destinaţii

O săptămână cu mult spor tuturor! Ne auzim mai târziu cu veşti legate de o nouă ediţie de Poveşti din LumeaMare!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.