Jumătate de Amsterdam

Nu vă aşteptaţi să vă impresionez cu poveşti lungi şi interesante din Amsterdam. Nici nu aş fi scris despre scurta vizită acolo dacă nu mi-ar fi fost milă de câteva imagini nevinovate, condamnate să nu vadă lumina zilei. Ce să zic, nasol la Amsterdam… mai ales când trebuie să pleci după o zi jumătate. Înţelegeţi acum de unde vine oful!

Am parcat în Amsterdam (sau mai bine zis sub un mare stadion de la marginea oraşului, pentru că altfel de parcări ar fi găurit rău bugetul – ex 4 Euro pe oră) pe o ploaie torenţială, un moment nu tocmai potrivit să umblăm din uşă în uşă pentru a găsi un loc de dormit. După câteva propuneri înfiorătoare de cazare am găsit ceva mai de soi: un fel de hotel cu debarale de închiriat, ca mai toate camerele din Amsterdam, reduse în dimensiuni ca să ajungă "uscatul" la toată lumea. Degeaba, tot nu ajunge, locuinţele s-au mutat şi pe apă, în ambarcaţiuni.

Sim...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.