Căutăm călătorul zilei- pe facebook

Căutăm călătorul zilei- pe facebook

Începând de astăzi lansăm căutarea celor mai înrăiţi călători care se întâmplă să fie şi fanii sau mai bine zis prietenii noştri pe pagina de facebook. Cu ajutorul vostru avatarul nostru îţi va purta chipul, pentru o zi!

Nu e concurs, nu e cu like-uri, e doar cu amuzament şi plăcere.

Ce trebuie să faci? Să postezi la noi pe perete o fotografie cu tine pe post de călător prin lumea mare – cred că toţi avem măcar o poza de genul yo-la (adică “eu la” Roma şamd). Dacă vrei ca numele tău să apară altfel decât cel din userul de facebook, va trebui să menţionezi acest lucru!

Ce facem noi? Dacă ne place fotografia (ai grijă să fie clară şi să se înţeleagă ceva din ea!) te punem la peretele faimei de călător în Lumea Mare, plasând-o pe post de avatar al paginii. Pentru o zi. Nu te speria dacă nu ai fost ales în ziua în care ai postat, căutarea va dura până la sfârşitul lunii mai, asta dacă avem suficienţi amatori. Aşa cum va putea fi prelungită, dacă vedem că vă place şi ne trimiteţi în continuare fotografii.

Ce zici, vrei să fii avatarul nostru pentru o zi?

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.