Căutăm călătorul zilei- pe facebook

Căutăm călătorul zilei- pe facebook

Începând de astăzi lansăm căutarea celor mai înrăiţi călători care se întâmplă să fie şi fanii sau mai bine zis prietenii noştri pe pagina de facebook. Cu ajutorul vostru avatarul nostru îţi va purta chipul, pentru o zi!

Nu e concurs, nu e cu like-uri, e doar cu amuzament şi plăcere.

Ce trebuie să faci? Să postezi la noi pe perete o fotografie cu tine pe post de călător prin lumea mare – cred că toţi avem măcar o poza de genul yo-la (adică “eu la” Roma şamd). Dacă vrei ca numele tău să apară altfel decât cel din userul de facebook, va trebui să menţionezi acest lucru!

Ce facem noi? Dacă ne place fotografia (ai grijă să fie clară şi să se înţeleagă ceva din ea!) te punem la peretele faimei de călător în Lumea Mare, plasând-o pe post de avatar al paginii. Pentru o zi. Nu te speria dacă nu ai fost ales în ziua în care ai postat, căutarea va dura până la sfârşitul lunii mai, asta dacă avem suficienţi amatori. Aşa cum va putea fi prelungită, dacă vedem că vă place şi ne trimiteţi în continuare fotografii.

Ce zici, vrei să fii avatarul nostru pentru o zi?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.