Planuri pentru Arbanasi

De când a intrat LumeaMică la şcoală a apărut o problemă nouă în viaţa noastră de călători, care începe cu: "am merge, dar nu e asta mică în vacanţă". Ştiu, se pot face mici excepţii. Cred cu tărie că a călători este cea mai bună educaţie pentru un copil şi cea mai directă şi plăcută cale de a dobândi tot felul de cunoştinţe legate de istorie, geografie şamd. Dar noi nu suntem profesori, avem destule lacune în propria educaţie (văd asta zi de zi urmărind temele ei sau căutând răspunsuri la întrebări) şi mai rău de atât, nu ştim să cântăm la pian. Copilul ăsta are un talent şi, din păcate pentru noi, e nevoie de timp, perseverenţă şi un loc stabil pe lume în care să şi-l cultive. "Deci da", mergem în vacanţe când poate LumeaMică nu când ne tună nouă.

Şi cum vine acuşi vacanţa de Paşte, am ales un loc în care să ajungem uşor, în care să nu cheltuim o avere şi în care să găsim locuri frumoase de văzut. Ne-am făcut rezerv...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.