Rezumatul săptămânii 4-10 aprilie

Rezumatul săptămânii 4-10 aprilie

Din săptămâna care tocmai a trecut voi selecta pentru voi cele mai importante articole:

Impresii

Weekend în România: Horezu

10 zile la Roma – ziua 5

Planuri pentru Arbanasi

Gusturi

O seara cu vinuri dulci, în 3 chipuri

Concurs

Zâmbete din LumeaMare – cu imagini ce vor putea fi urmărite în galeriile 1 şi 2

Revenim mai târziu şi cu impresii de la evenimentul de sâmbătă, ediţia 14 de Poveşti din LumeaMare

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.