Poveşti din LumeaMare 15 – Egipt

Când vine vorba de Egipt mă gândesc la două posibile variante: ori v-am înnebunit cu tema asta, ori nu v-am înnebunit suficient! Sperând că faceţi parte din categoria a doua de cititori şi prieteni, care încă ne mai suportă să vorbim despre asta, vă anunţăm că tocmai am pus la cale o nouă ediţie în care vom povesti, de această dată în mod exclusiv, despre Egipt.

Aşa cum ştiţi deja, am avut şansa de a fi parte dintr-un infotrip iniţiat de ETA (Autoritatea Egipteană de Turism) şi organizat de United, o excursie atât de reuşită şi de frumoasă încât ne-a convins că merită, pentru prima dată în toate ediţiile de Poveşti din LumeaMare, să luăm şi noi cuvântul şi să vă povestim cum a fost. Ba mai mult de atât, pentru că experienţa noastră ca parte dintr-un grup oficial de care, în mod evident, s-a avut o deosebită grijă, ar putea fi considerată insuficientă, am invitat-o din nou pe Veronica Drăgoi, cea care a ales Egiptul de trei ori până acum, organizându-şi călătoriile individual, cu rucsacul în spate. Veronica va completa povestea noastră cu impresii din locuri în care noi nu am reuşit să ajungem.

Nu vă mai introducem povestitorii pentru că îi ştiţi deja. Descrierea Veronicăi Drăgoi se regăseşte în anunţul celei de-a 12-a ediţii de Poveşti din LumeaMare iar despre noi doi, Roxana şi Alex Farca, e imposibil să nu fi aflat – ca autori de bază ai acestui blog sau mamă şi tată al acestui eveniment 🙂

Pe lângă poveşti din Egipt vom avea şi o degustare egipteană pusă la cale de Alex sau cadouri oferite de ETA.

 

Să trecem totuşi în revistă şi datele de bază pentru înscrierea la eveniment:

Când se întâmplă?

Duminică, 12 iunie, la 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Intrare:

Pentru a participa la eveniment taxa de intrare este de 20 lei.

Înscrieri:

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Mulţumim şi vă aşteptăm!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.