Poveşti din LumeaMare 15 – Egipt

Când vine vorba de Egipt mă gândesc la două posibile variante: ori v-am înnebunit cu tema asta, ori nu v-am înnebunit suficient! Sperând că faceţi parte din categoria a doua de cititori şi prieteni, care încă ne mai suportă să vorbim despre asta, vă anunţăm că tocmai am pus la cale o nouă ediţie în care vom povesti, de această dată în mod exclusiv, despre Egipt.

Aşa cum ştiţi deja, am avut şansa de a fi parte dintr-un infotrip iniţiat de ETA (Autoritatea Egipteană de Turism) şi organizat de United, o excursie atât de reuşită şi de frumoasă încât ne-a convins că merită, pentru prima dată în toate ediţiile de Poveşti din LumeaMare, să luăm şi noi cuvântul şi să vă povestim cum a fost. Ba mai mult de atât, pentru că experienţa noastră ca parte dintr-un grup oficial de care, în mod evident, s-a avut o deosebită grijă, ar putea fi considerată insuficientă, am invitat-o din...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.