Poveşti din LumeaMare 15 – Egipt

Poveşti din LumeaMare 15 – Egipt

Când vine vorba de Egipt mă gândesc la două posibile variante: ori v-am înnebunit cu tema asta, ori nu v-am înnebunit suficient! Sperând că faceţi parte din categoria a doua de cititori şi prieteni, care încă ne mai suportă să vorbim despre asta, vă anunţăm că tocmai am pus la cale o nouă ediţie în care vom povesti, de această dată în mod exclusiv, despre Egipt.

Aşa cum ştiţi deja, am avut şansa de a fi parte dintr-un infotrip iniţiat de ETA (Autoritatea Egipteană de Turism) şi organizat de United, o excursie atât de reuşită şi de frumoasă încât ne-a convins că merită, pentru prima dată în toate ediţiile de Poveşti din LumeaMare, să luăm şi noi cuvântul şi să vă povestim cum a fost. Ba mai mult de atât, pentru că experienţa noastră ca parte dintr-un grup oficial de care, în mod evident, s-a avut o deosebită grijă, ar putea fi considerată insuficientă, am invitat-o din nou pe Veronica Drăgoi, cea care a ales Egiptul de trei ori până acum, organizându-şi călătoriile individual, cu rucsacul în spate. Veronica va completa povestea noastră cu impresii din locuri în care noi nu am reuşit să ajungem.

Nu vă mai introducem povestitorii pentru că îi ştiţi deja. Descrierea Veronicăi Drăgoi se regăseşte în anunţul celei de-a 12-a ediţii de Poveşti din LumeaMare iar despre noi doi, Roxana şi Alex Farca, e imposibil să nu fi aflat – ca autori de bază ai acestui blog sau mamă şi tată al acestui eveniment 🙂

Pe lângă poveşti din Egipt vom avea şi o degustare egipteană pusă la cale de Alex sau cadouri oferite de ETA.

 

Să trecem totuşi în revistă şi datele de bază pentru înscrierea la eveniment:

Când se întâmplă?

Duminică, 12 iunie, la 13:00. Suntem acolo şi vă aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Intrare:

Pentru a participa la eveniment taxa de intrare este de 20 lei.

Înscrieri:

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane. Locul este asigurat doar dacă aţi primit un răspuns de confirmare de la noi.

Mulţumim şi vă aşteptăm!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Fondatoare a blogului LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. Ulterior a studiat fotografia și a devenit licențiată în Grafică, la Universitatea Națională de Arte. Interesată de ecoturism, natură și conservare, Roxana scrie și desenează, inspirată de propriile călătorii, de natură, dar și de istoria artei.