Poveşti din LumeaMare 15 – impresii

"Egiptul este o ţară inepuizabilă." Aşa am început prezentarea la cea de a cincisprezecea ediţie de Poveşti din LumeaMare, inspirată de un comentariu primit pe site. Şi aşa şi este - după două vizite în Egipt şi două ediţii de poveşti care au adunat ceva impresii de acolo, încă simt că mai sunt multe de spus, nemaivorbind că ne-au mai rămas încă multe locuri de explorat, revăzut, descoperit.

Civilizaţia egipteană ne-a fascinat dintotdeauna. Poate că avem impresia că îi înţelegem misterele, poate că nu am înţeles nimic şi am preluat doar gânduri şi teorii lansate de alţii. Am încercat în prezentarea mea să cuprind atât o parte mică din istoria Egiptului cât şi impresiile noastre de călători şi sper că nu v-am plictisit prea mult. Am încercat să vă arătăm cât mai multe imagini însoţite de muzică şi gusturi care să vă ajute să călătoriţi alături de noi, măcar cu gândul, în Cairo, la pira...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.