Două vinuri albe interesante

Vinul alb nu ma atrage cu adevărat decât vara, în serile în care nu am chef de bere şi îmi place să văd în faţă un pahar graţios şi aburit. Şi mai sunt poate momente în care prefer să îl asociez unor feluri de mâncare, dar rareori apucăm să ne organizăm atât de bine încât să alegem vinul în funcţie de ce vom găti sau viceversa. În fine, astăzi vă voi recomanda, pe scurt, două vinuri albe care m-au impresionat în mod plăcut şi despre care am promis la finalul articolului de aici că vom reveni cu impresii. Cele două sunt:

Budureasca Fume 2009 Ediţie limitată

L-am luat cumva de ciudă că nu am reuşit atunci când am fost în Sancerre, să degustăm un Pouilly Fumé. Am aflat curând că nu este vorba de acelaşi lucru şi m-a dezamăgit puţin că pe sticlă nu scrie din ce este... Am aflat de pe alte bloguri că e ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.