Declaraţia de fericire (4)

Intro:

Început de zi - plecat la şcoală, uitat ghiozdan acasă. Întors după ghiozdan, pierdut în total 2 ore jumătate pe drum, distrus complet planurile pentru dimineaţă şi automat pentru toată ziua. Final de zi - 5 suflete într-o maşină: doi adulţi, un copil, un câine bătrân şi băşinos, o căţeluşă tânără şi agitată care băleşte abundent. Bătrânul e prea bătrân, cu probleme care probabil nu îşi vor găsi rezolvare. Tânăra e prea agitată, greu de suportat chiar şi de copilul încercat de uşoare regrete ("mami, nu ar fi fost totuşi mai bine să avem un bichon?").

Punct culminant:

La un moment aerul din maşină devine imposibil de respirat. Copilul întinde gâtul spre locurile din faţă, geamul se deschide şi se închide încercând să asigure o doză necesară de oxigen, câi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.