Declaraţia de fericire (4)

Declaraţia de fericire (4)

Intro:

Început de zi – plecat la şcoală, uitat ghiozdan acasă. Întors după ghiozdan, pierdut în total 2 ore jumătate pe drum, distrus complet planurile pentru dimineaţă şi automat pentru toată ziua. Final de zi – 5 suflete într-o maşină: doi adulţi, un copil, un câine bătrân şi băşinos, o căţeluşă tânără şi agitată care băleşte abundent. Bătrânul e prea bătrân, cu probleme care probabil nu îşi vor găsi rezolvare. Tânăra e prea agitată, greu de suportat chiar şi de copilul încercat de uşoare regrete (“mami, nu ar fi fost totuşi mai bine să avem un bichon?”).

Punct culminant:

La un moment aerul din maşină devine imposibil de respirat. Copilul întinde gâtul spre locurile din faţă, geamul se deschide şi se închide încercând să asigure o doză necesară de oxigen, câinii se tolănesc în cele din urmă ocupând aproape toată bancheta din spate, Petra cântă ţinându-se de nas “într-o nu ştiu care seară, într-o nu ştiu care vară…” – şi poate că nu o sa credeţi dar ăsta a fost cel mai fericit moment al zilei! Prin normalitatea lui, prin amestecul acela ciudat de bucurii şi probleme care face tot farmecul vieţii!

Pe voi ce v-a făcut fericiţi ieri?

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.