Poveşti din LumeaMare – Cabana Urbană

Poveşti din LumeaMare – Cabana Urbană

E iarnă în Bucureşti, poate că mai iarnă decât la munte, aşa că ideea Magazinului Boieresc de a crea atmosfera unei seri la cabană mi s-a părut foarte bună şi am decis să completăm cu ceva poveşti de drumeţie, cu amintiri de la pasionaţii de munte. Pasionaţii de munte sunteţi chiar voi, aş putea să arăt câteva persoane cu degetul dar mă abţin să o fac, pentru că vă las libertatea de a vă anunţa singuri. Iar pe cei ca mine, care au mai degrabă amintiri din frageda tinereţe legate de munţi şi drumeţii, îi încurajăm spunându-le că sunt oricum bineveniţi, nu vrem ca poveştile să fie musai de ieri, importantă este nostalgia unor momente în care poţi privi cerul, piscurile şi brazii, nu blocurile şi firele de electricitate.

Vă aşteptăm aşadar să depănăm amintiri şi poveşti de la munte, de la cabană, iar gazda noastră ne pregăteşte vinul fiert, ceaiul cu rom, slana cu ceapă, mâncarea la ceaun, pita calda şi un desert special. Cum v-am anunţat deja şi pe mail, ţinuta este obligatorie, anume bocancii, căciuliţele, cana de tabla şi gamela la purtator :-)! Vă primim şi fără dar premiem şi invitatul cel mai bine echipat! Iar cine are chitară este rugat sa nu o uite într-un colţ acasa ci să o aducă pentru că se lasă cu veselie şi cântare! Mai multe detalii sub afiş!

Povestitori:

Ca povestitor nu veţi plăti taxa de participare, veţi primi un cadou din partea Magazinului Boieresc, iar atmosfera va fi una relaxata, ca la toate ediţiile noastre de Poveşti din LumeaMare, aşa că nu aveţi de ce să vă temeţi de trac. Scrieţi-ne un mail, la noutati at lumeamare punct ro, în care să ne descrieţi pe scurt despre ce aţi dori să povestiţi. Vom anunţa cât de repede pe cine alegem!

Data:

Miercuri, 15 februarie, ora 19:00.

Unde?

Galeria de Jos, spaţiul de evenimente al Magazinului Boieresc din Bucureşti, Strada Badea Cârţan 42

Intrare:

Taxa de participare este de 50 de Lei. Pentru ca rezervarea să fi validă aceasta trebuie achitată în cel mult două zile de la primirea confirmării rezervării pe e-mail.

Înscrieri:

Locurile sunt limitate iar înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervaţi pentru mai multe locuri, vă rugăm frumos să ne scrieţi şi numele celorlalte persoane.

Vă aşteptăm aşadar cu drag la CABANA URBANĂ, să ne bucurăm de iarnă şi amintiri de la munte!

Mulţumim pentru fotografii Octaviei Borteş!

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.