Sunt mamă, nu mai am nevoi personale!

Acum câteva zile a circulat pe Facebook o poză ceva mai şocantă şi, pentru că mi-ar lua prea mult să v-o descriu, aleg să o public şi aici, cu nota că nu mă simt deloc confortabil să fac asta, mai ales pentru că nu ştiu cui ii aparţine. Parcă aş fi ăia de la TV care dau ca sursă Google, sau mai rău, Internet! Dar am nevoie de ea pentru a-mi duce mai departe ideea, aşa că iată:

Înainte de a spune orice altceva aş vrea să afirm că eu personal nu cred că ce vedem noi în această imagine e un instantaneu. Dacă e pe bune e cu atât mai interesant, dar hai să nu ne cramponăm în a judeca realitatea ei, că nu aici vreau să ajung. Vreau să ajung la tipul de reacţii pe care îl provoacă această imagine. La felul în care...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.