Poveşti din LumeaMare – Iordania

Deşert cu nisip roşu sau galben sau alb. Camile şi beduini. Petra, una dintre minunile lumii - nu LumeaMică, cealaltă Petra :-). Corali şi peşti coloraţi. O mare în care nu poţi înota. Lipii fripte pe foc apoi înmuiate în ulei de măsline şi zatar. Două legume la un dinar. Ruine şi exuberanţă. Oameni prietenoşi şi amabili. Ceai dulce cu gust de mentă proaspătă... Welcome to Jordan!

Alina mă ruga la un moment dat să definesc Iordania într-un cuvânt. Nu pot, pentru că Iordania e mai mult decât un cuvânt, trebuie parcursă pe îndelete şi povestită tot pe îndelete. Tocmai de aceea nu am amânat prea mult momentul ediţiei 25 a Poveştilor din LumeaMare, la care vă invit cu mare emoţie, pentru că de data aceasta voi fi din nou povestitor. Mă va susţine Alex şi Mădălina Nan, care a fost şi ea de curând în Iordania. Şi oricine altcineva se simte ataşat de locurile pe care le-a văzut şi va dori să ne completeze impresiile sau expe...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.