Pentru că am început deja să primesc mesaje în care sunt rugată să dau sfaturi pentru cei ce îşi planifică vacanţa în Iordania, m-am gândit ca înainte de a continua cu impresiile de acolo, să fac un rezumat a ceea ce a însemnat pentru noi călătoria în Iordania, cu ceea ce am simţit noi că e mai bine să facem, cu idei, cu sfaturi şi linkuri care sper să îţi fie utile. Şi noi ne-am documentat înainte şi ştim cât de utile ne-au fost articolele citite pe diverse bloguri, aşa că vom încerca, la rândul nostru, să împărtăşim nu doar senzaţiile şi impresiile, ci şi aspectele practice ale călătoriei.

Ia-o încet!

Sfatul pe care îl voi da şi îl voi repeta de acum înainte oricărui călător, valabil pentru orice colţ de lume, dar mai ales în lumea orientală, va fi: „ia-o încet!”. Nu te grăbi, nu încerca să bifezi toate obiectivele turisti...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.