Poveşti din LumeaMare – Iordania

Poveşti din LumeaMare – Iordania

Deşert cu nisip roşu sau galben sau alb. Camile şi beduini. Petra, una dintre minunile lumii – nu LumeaMică, cealaltă Petra :-). Corali şi peşti coloraţi. O mare în care nu poţi înota. Lipii fripte pe foc apoi înmuiate în ulei de măsline şi zatar. Două legume la un dinar. Ruine şi exuberanţă. Oameni prietenoşi şi amabili. Ceai dulce cu gust de mentă proaspătă… Welcome to Jordan!

Alina mă ruga la un moment dat să definesc Iordania într-un cuvânt. Nu pot, pentru că Iordania e mai mult decât un cuvânt, trebuie parcursă pe îndelete şi povestită tot pe îndelete. Tocmai de aceea nu am amânat prea mult momentul ediţiei 25 a Poveştilor din LumeaMare, la care vă invit cu mare emoţie, pentru că de data aceasta voi fi din nou povestitor. Mă va susţine Alex şi Mădălina Nan, care a fost şi ea de curând în Iordania. Şi oricine altcineva se simte ataşat de locurile pe care le-a văzut şi va dori să ne completeze impresiile sau experienţele. Alex va pregăti fotografiile, filmările şi ceva bun de gustat, cu arome tradiţionale, S.E.R.V.E va alege vinul potrivit, Ceainăria GreenTea ne va primi din nou, iar eu îmi voi căuta până atunci nu cuvântul ci cuvintele.

Nu va lipsi tombola la care vom oferi câteva amintiri aduse chiar din Iordania, iar provocarea pe care am lansat-o deja pe mail este să vă costumaţi şi voi în concordanţă cu tema, pentru că cel mai „beduin” dintre voi va primi în dar o cămilă (sora mai mică, care nu trebuie hrănită).

Obişnuitele detalii mai jos:

Data

Duminică, 6 mai, ora 13:00. Suntem acolo şi te aşteptăm începând cu ora 12:30.

Unde?

Ceainăria GreenTea, strada Doctor Burghelea nr. 24, sector 2, Bucureşti

Participare:

Taxa de participare este de 40 de Lei. Pentru ca rezervarea să fi validă trebuie să primeşti confirmarea noastră, pe mail. Timpul fiind destul de scurt plata se face de această dată direct la sosire, te rugăm însă să ne anunţi din timp dacă nu poţi veni, pentru a dimensiona corect partea culinară.

Înscrieri:

În acest moment toate locurile sunt ocupate. Puteţi da un mail pentru a fi înscrişi pe o listă de aşteptare, în cazul în care vom afla că anumite persoane nu mai pot ajunge.

Locurile sunt limitate iar înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervi pentru mai multe locuri, te rog frumos să îmi scrii şi numele celorlalte persoane.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.