Cea mai bună cazare din Braşov e la Hărman

Ştiu că Hărmanul nu e un cartier din Braşov. Şi ştiu că am văzut de atâtea ori indicatorul către Hărman şi am vrut să văd biserica fortificată de acolo dar nu am apucat niciodată. Şi mai ştiu că îmi doream de ceva vreme să o cunosc mai bine pe Marcela Cosnean.

Ok, uită de mine şi uită ce am scris până acum şi hai să pretinzi că eşti un turist străin şi că vizitezi pentru prima dată România. Alegi Braşovul pentru că e un oraş lăudat, aproape  de Peleş sau Bran. Te uiţi în Lonely Planet şi găseşti o recenzie frumoasă pentru The Country Hotel (asta nu e nimic inventat, chiar există recenzia!). Aşa că te decizi că e musai să ajungi acolo.

Ajungem noaptea târziu, obosiţi, nu atât de drum cât de o săptămână grea şi încărcată. Dar de cum trecem pragul şi ne întâmpină Marcela ca pe nişte buni ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.