Tagliatele, spanac, leuştean

Despre Hărman am mai scris la noi în LumeaMare. Despre bunătăţile pe care le-am savurat la The Country Hotel am amintit câte un pic de asemenea.

Am "furat" în imagini una din reţete. În primul rând a fost prima data când am văzut, şi papilele mele gustative au simţit că leuşteanul merge şi la altceva decât în ciorba de miel sau alte asemenea zemuri.

O combinaţie de spanac proaspăt, leuştean şi paste pe care am încercat-o deja de câteva ori şi pot să îţi spun că este genială.

Să nu uităm şi leurda (later edit - mulţumesc Ancuza) :).

Întâi ai nevoie de nişte unt şi ulei de măsline în care adaugi spanacul, leurda şi leuşteanul tăiate nu foarte mărunt, ba chiar spanacul aşa un pic din topor.

Le laşi în  tigaie amestecând uşor, din când în când...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.