M-am fiert la Placebo

Eu sunt omul plăcerilor simple. D-astea gen:  cântă muzica, sunt high; bem bere - ne răcorim; mâncăm, etc,  de-astea de-ale simţurilor adică...

În plus, poate c-am mai zis, poate că nu, eu îs un om deosebit de norocos. Sau cel puţin aşa îmi place să îmi etichetez diversele întâmplări, dar sigur aşa mi se pare când ajung la vreun concert de la vreo formaţie al cărui nume îl scrijeleam pe bănci la şcoală sau când îmi cântă vreun mare nume pe care îl idolatrizează milioane. Şi mai ales când netam nesam primesc şi bilet la vreun concert din ăsta. Ca şi acum.

Da, Îmi cântă, pentru că oamenii ăia au venit să-mi cânte mie (bine, hai, şi celor câteva mii care mai sunt pe lângă mine, dar nu mă deranjează, pot să asculte şi ei).

Acest preambul fiind stabilit, hai să vedem cum s-a desfăşurat de fapt concertul Placebo pentr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Ina a absolvit psihologia şi după un parcurs profesional în câteva multinaţionale, a ales să-şi asorteze studiile cu munca absolvind astfel şi un master în comunicare. De călătorit e îndrăgostită de când era copil, de aceea a decis să împărtăşească impresii din incursiunile sale.