Must cu gust de copilărie

Am plecat din Langhe fix când începea culesul viei, deci am ratat mustul de nebbiolo. Am ajuns în România şi am constatat că, în ciuda intenţiilor mele de a organiza o poveste la cules de vii, via era deja culeasă. Nu-i nimic, m-am consolat cu reclama aia enervantă, de la radio, cu dinţii albaştri ai unui copil căruia mama i-a făcut must, mamă care pare a fi bunică până la urmă, pentru că îi aduce poştaşul pensia. Dar am prins sezonul degustărilor, iar azi o să vă povestesc totuşi cum a fost la Aliman, unde am ajuns pentru a doua oară, la invitaţia WineRO.

Şi la Aliman s-a cules via până să se organizeze deja tradiţionala petrecere câmpenească, acompaniată de muzică populară de calitate, dansuri, bunătăţi la grătar şi plăcinte dobrogene. Şi vin bun, bineînţeles că vin bun, că de aceea n-am dus acolo. Organizatorii au păstrat totuşi un rând cu struguri special pentru noi, ca să îi vedem şi să ne mai bucurăm de ei. Iar ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.