Numele meu în National Geographic Traveler

Numele meu în National Geographic Traveler

Nu pot să spun nimic mai mult decât că ăsta e un vis împlinit. Luni, la chioşcuri, vei putea descoperi un nou număr din National Geographic Traveler. În care vei găsi, la sumar, şi numele meu şi al lui Alex. Pentru mine NGT a fost întotdeauna un standard de calitate, iar faptul că echipa de acolo a deschis o portiţă pentru bloggeri, că ne-a acordat şansa şi onoarea de a semna articole şi a face parte dintr-un vis, e pentru mine un motiv de mândrie. Mulţumesc Cătălin Gruia!

Am scris despre călătoriile pe două roţi, am făcut o recomandare pentru o incursiune prin Transilvania şi am arătat cum s-a văzut Iordania la Poveşti din LumeaMare.

Ne citim luni, aşadar!

Ca să ştiţi unde mă găsiţi:

+ Articolul despre Poveşti din LumeaMare – Iordania, semnat de mine, Alex şi Mădălina Nan – pag 4

+ Articolul „Unde sunt ceilalţi?” semnat de mine – pagina 24, cu continuare în pag 29 (atenţie, nu pagina 35, cum scrie în revistă)

+ scurtă contribuţie despre The Country Hotel la pagina 44, în cadrul articolului despre moştenirea saşilor din Transilvania, articol coordonat şi editat de Cătălin Gruia.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.