Numele meu în National Geographic Traveler

Numele meu în National Geographic Traveler

Nu pot să spun nimic mai mult decât că ăsta e un vis împlinit. Luni, la chioşcuri, vei putea descoperi un nou număr din National Geographic Traveler. În care vei găsi, la sumar, şi numele meu şi al lui Alex. Pentru mine NGT a fost întotdeauna un standard de calitate, iar faptul că echipa de acolo a deschis o portiţă pentru bloggeri, că ne-a acordat şansa şi onoarea de a semna articole şi a face parte dintr-un vis, e pentru mine un motiv de mândrie. Mulţumesc Cătălin Gruia!

Am scris despre călătoriile pe două roţi, am făcut o recomandare pentru o incursiune prin Transilvania şi am arătat cum s-a văzut Iordania la Poveşti din LumeaMare.

Ne citim luni, aşadar!

Ca să ştiţi unde mă găsiţi:

+ Articolul despre Poveşti din LumeaMare – Iordania, semnat de mine, Alex şi Mădălina Nan – pag 4

+ Articolul “Unde sunt ceilalţi?” semnat de mine – pagina 24, cu continuare în pag 29 (atenţie, nu pagina 35, cum scrie în revistă)

+ scurtă contribuţie despre The Country Hotel la pagina 44, în cadrul articolului despre moştenirea saşilor din Transilvania, articol coordonat şi editat de Cătălin Gruia.

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.