Poveşti din LumeaMare 26 – în Jurul Lumii

După o prealungă pauză de vară, în care ne-am ocupat şi noi cu lucrul la care ne pricepem cel mai bine, adică să călătorim, a venit momentul să ne aşezăm puţin la casa noastră şi să ne apucăm de depănat poveşti.

Anunţăm aşadar o noua ediţie de Poveşti din LumeaMare, sâmbătă 13 octombrie, la ora 13:00, la Ceainaria GreenTea din Bucureşti.

Povestitorii acestei ediţii sunt Bogdan Surdu, cunoscut ca Tim, şi Liliana şi Andrei.

Bogdan Surdu a călătorit în jurul lumii, în adevăratul sens al cuvântului, trecând prin Guyana Franceză, Brazilia, Argentina, Antarctica, Chile, Argentina, Bolivia, Peru, Insula Pastelui (Chile), Ecuador, Galapagos, Colombia, Venezuela, Panama, Rep. Dominicană, Puerto Rico, Guatemala, Belize, Mexico, USA coasta de vest (inc. Alaska), Canada, USA (coasta de est), Vietnam, Cambodia, Malaysia, Thailand, Singapore, Bali, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Korea de Sud, Taiwan, Thailand, Hong Kong, Danemarca, Suedia, Norvegia, Islanda, Finlanda.

Şi in scurt timp pleacă din nou, după cum spune el, “până îşi termină banii” aşa că am profitat de scurta lui şedere acasă pentru a-l stoarce de poveşti. Cum locaţiile vizitate şi întâmplările sunt prea multe pentru a putea fi cuprinse într-o singură ediţie de Poveşti, te invit şi TE ROG chiar să ne spui ce anume ai vrea să afli, ce întrebări ai avea pentru el.

Liliana şi Andrei sunt, după cum singuri se definesc, “doi călători porniţi împreună pe cărările vieţii. Lucrăm amândoi în IT, locuim în cel mai frumos oraş, Sibiu, iar până acum am moderat ecuaţia timp-bani în aşa fel încât să dea mereu pe plus când e vorba de călătorii. Cel mai exotic loc în care am păşit vreodată a fost Islanda, iar ultima ispravă a fost să pornim cu cortul spre NordKapp prin dantelăria Norvegiei. Zis şi făcut, am ajuns până acolo cu cortul, aşa cum ne-am propus, şi vă vom povesti despre drum şi frumuseţile nebănuite ale nordului. Vă încurajăm să ne întrebaţi, căci imaginile vor fi poate mai grăitoare în culori decât cuvintele în muzicalitatea lor subtilă.”

Se anunta o ediţie foarte interesantă! Locurile sunt limitate, o mare parte s-au ocupat deja în urma mailului pe care îl trimitem în mod tradiţional abonaţilor la newsletter.

Taxa de participare este de 40 de lei, în care este inclus un ceai sau o cafea (sau apă, pentru cine nu bea nici una, nici alta) şi participarea la tombola cu premii, constând în sticle de vin oferite de S.E.R.V.E.

Înscrierile sunt posibile doar prin mail, la noutati at lumeamare punct ro. Lăsăm deschisă secţiunea de comentarii, pentru nelămuriri sau întrebări, dar vor fi luate în considerare doar mailurile, în ordinea sosirii lor. Dacă rezervi pentru mai multe locuri, te rog frumos să îmi scrii şi numele celorlalte persoane.

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.